Skip to main content

Golf & aktiviteter

Waterfall Lodge ligger i kort køre afstand til ikoniske golfbaner og blot få timer fra nationalparker med spændende fotosafari muligheder. De fleste af vore gæster kombinerer gode jagt oplevelser med en dag på golfbanen, eller med spændende fotosafari oplevelser. Specielt hvis de har valgt at tage familien med på jagt rejsen. Vi hjælper gerne med at skræddersy jeres program.

Golf

Lyder navne som Gary Player, Lost City og The Extreme 19th tillokkende? Store golf oplevelser ligger i køre afstand fra Waterfall Lodge.

Legends Signature Golf Course

The Signatur Course er berømt fordi de 18 huller er individuelt designede af 18 golf ikoner, inklusive et af Thomas Bjørn. Men det er det ekstreme hul 19 som vækker opsigt! Tee off ligger på toppen af Hanglip Mountain og kan kun nås med helikopter! Og så skal der drives 361 meter ud, med et drop på ca. 400 meter?

Mogol Club

Start f.eks. med den lokale Mogol Club i Lephalale, blot 25 km fra vores lodge. En kvalitets bane som er med i Sydafrikas Top-100. Helt klart den bedste vinterbane i området.

Gary Player & Lost City i Sun City

Fortsæt derefter til Sun City og Gary Player Golf, der som bekendt ligger græs til den berømte turnering Nedbank Golf Challenge. Eller hvorfor ikke prøve kræfter med den udfordrende Lost City Golf Course – hvor krokodiller vogter over mistede bolde i vandet på hul 13!

Byliv

Lephalale

Er nærmeste storby med ca. 100.000 indbyggere, og ligger 25 km fra Waterfall Lodge. Lephalale er en pulserende by i en rivende udvikling og er præget at jagt turisme, landbrug, mine industri og ”game-farming”. Byen rummer masser af moderne butikscentre, store åbne markeder, lokal industri samt et godt udbud af barer og restauranter.

Sun City

Sydafrikas svar på Las Vegas. En hel turistby fyldt med oplevelser. Verdensklasse golfbaner, fantasi hoteller i alle prisklasser og spillekasino. Blot for at nævne nogle få. Sun City tilbyder noget for enhver smag og for alle aldre. En sammenligning med Disney World synes indlysende. Og som et ekstra plus, så hedder naboen Pilanesberg National Park.

Bådtur på Mokolo

Mokolo er en kæmpe opdæmmet sø, smukt omkranset af Waterbergs bjerge. Søen er fyldt med eksotiske fisk og krokodiller og det meste af søbredden er udlagt til nationalpark. Vi arrangerer gerne en scenisk sejltur med picnic og kolde drikkevarer, alternativt en interessant fisketur? (vores PH er en begejstret fisker) Vores båd er udstyret med skyggesejl samt med et primitivt toilet.

Close Menu