Skip to main content

Lodge

Vores lodge ligger i Limpopo provinsen i Waterberg distriktet, i hjertet af Afrikas mest attraktive jagt område. Lodgen er opført af danske håndværksmestre i et rustikt design hvor kun de bedste lokale materialer er benyttet. Hele lodgen ligger med charmerende stråtage ned til en opdæmmet sø for foden af stejle klipper der er smukt oplyst om aftenen.

Hovedbygningen og swimmingpool

Vores hovedbygning rummer vort køkken samt bar & restaurant og en udendørs overdækket terrasse med grill og hygge afdeling med lounge møbler. En terrasse ned ligger vores dejlige swimmingpool med fri udsigt til smuk natur.

Free WIFI
Pool

Vore to store villaer

Vore to store villaer er bygget ud i søen, og har en fantastisk udsigt fra deres private terrasser. Hver villa er indrettet med en stor opholdsstue med en sofagruppe og en dobbelt seng, samt med et særskilt soveværelse med to store senge. Endvidere har disse huse et lille tekøkken med køleskab, samt et stort badeværelse med toilet. Hver villa har plads til fire gæster.

2 Double Beds

Vore tre hytter

Alle tre hytter har udsigt til smuk natur fra en privat veranda og hytterne er indrettede med et stort soveværelse med to store særskilte senge, samt masser af skabsplads. Der er lige plads til at installere en tredje børneseng, hvis det ønskes. Endvidere er de udstyret med køleskab og elkedel. samt pænt separat badeværelse med brusekabine og toilet.

Single Beds
Close Menu