Skip to main content

JAGT

Vi opererer for det meste i de fantastiske jagtrevirer i Waterberg Mountain regionen og er specialister i jagt på ”plains-game” i hele Limpopo provinsen.

Kom på jagt med os

Vi tilbyder attraktive priser på alle arter af antilope og gazeller som findes i bush samt i åbne slette eller savanne habitater. Check vores trofæ prisliste, med faste priser på de gængse arter. Hvis I ikke finder det I søger, så kontakt os for pris samt yderligere detaljer.

Bortset fra vildtpleje samt buejagt, så jæger vi sjældent på vores egen lodge, medmindre vores ”chef” bestiller vildt kød til sit køkken. Det meste af vores trofæ jagt foregår derfor i nærområdet, og sjældent mere end 45 minutters kørsel fra Waterfall.

Denne tilgang medfører, at vores gæster har en større chance for at se og opleve de smukke dyr tæt ved vores lodge.

Big Five

Vores manager og faste PH har licens og er officiel Big Five registreret, og arrangerer gerne jeres jagt på et af disse trofæer. Vær obs på, at det kræver minimum tre måneders forberedelse samt at vi stiller specifikke krav til valg af kaliber, ammunition og skud placering m.m. Kontakt vores PH for yderligere information. Vi arrangerer leje af jagtrifler og andet udstyr og er leveringsdygtige i ammunition.

Vores PH og lodge manager

Vi rekrutterer altid vores professionelle jægere (PH) fra Sydafrikas ældste jagt familier.

Disse familiers viden, erfaring og ekspertise er enestående. Trichard’s var med til at åbne Limpopo som jagt provins for mere end 300 år siden, og familiens medlemmer har arbejdet med jagt lige siden. Vores nuværende PH og manager, Jan Trichard, er født og opvokset i Waterberg Biosfæren, og han har gået på jagt i Sydafrika, Botswana og Namibia siden han var barn!

Vi supplerer med kompetente og dygtige lokale PH’ere i det omfang det er nødvendigt, og stiller altid med et topprofessionelt mandskab.