Skip to main content

Fotosafari

Waterfall Lodge ligger blot få timer fra nationalparker med spændende fotosafari muligheder. Kombiner jagt rejsen og tag familien med på store oplevelser i vort nærområde. Enten som ”kør selv safari” eller med vores lodge manager som chauffør og safari guide. Vi arrangerer både en og to dages ture med overnatning.
Welgevonden Big Five Naturreservat

Welgevonden er et privat reservat, ca. 1 ½ times kørsel fra Waterfall, der ligger i hjertet af Waterberg biosfæren, som i 2001 blev placeret på UNESCO’s Verdensarvs liste. Området strækker sig over 35.000 hektarer og rummer mere end 50 forskellige dyrearter, inklusive The Big Five. Welgevonden har sandsynligvis verdens største koncentration af næsehorn.

www.welgevonden.org

Marakele National Park

Blot en times kørsel fra Waterfall Lodge og i hjertet af Waterberg Mountains ligger den store Marakele National Park. Parken ligger i overgangszonen mellem de tørre bushlandskaber i vest, og de frodige og frugtige sletter i øst, og rummer derfor en mangfoldig og varieret flora. Majestætiske bjerge med enestående udsigt, vekslende med græssletter og dybe dale, hvor antiloper trives. Gode chancer for at spotte næsehorn og elefanter. Marakele arrangeres som et kør-selv besøg.

www.sanparks.org/parks/marakele/

Pilanesberg National Park & Game Reserve

En nationalpark smukt beliggende i et kollapset vulkankrater, og hjemsted for mere end 7000 dyr, inklusive Afrikas Big Five. En mosaik som indeholder stort set alle de dyrearter som findes i Sydafrika, inklusive det sorte og det hvide næsehorn. Pilanesberg er særdeles velegnet til en kør-selv safari, f.eks. kombineret med Sun City?

www.pilanesbergnationalpark.org

Mapungubwe – Verdensarv og Nationalpark

Unesco verdensarv og Afrikas hemmelige perle ligger fire timers kørsel nord for Waterfall Lodge. Der hvor Limpopo og Shashe floderne mødes, i hjørnet hvor Zimbabwe, Botswana og Sydafrika grænser op til hinanden. At svømme i Loewcke Camps klippebassin, samtidig med at elefanterne drikker af det samme bassin, er en oplevelse for livet!

www.sanparks.org/parks/mapungubwe